vineri, 29 mai 2009

"Ora de ProSport" in Basarab!


"ProSport a demarat campania "Ora de ProSport", ajunsa ieri la cea de-a treia runda, eveniment desfasurat intr-un lacas de invatamant vechi de 150 de ani: COLEGIUL NATIONAL "MATEI BASARAB". Un liceu cu terenuri moderne de sport, primul, amplasat in buza intrarii, cu un gazon sintetic ce creaza iluzia covorului de la Wimbledon, al doilea, pozitionat in curtea interioara si precedat de un labirint intortocheat ce simbolizeaza parca iesirea sportivilor din tunelul de acces catre o arena de sport." Foarte frumos descris!!
Asa ... si acum sa va explic. Dupa cum ati citit, ProSport a organizat acest evenimet. Concurentii au fost nominalizati prin tragere la sorti. Eu, din pacate, nu m-am numarat printre norocosi. Dar, in schimb, Razvan a fost unul dintre ei (din nefericire pt mine :D). Au fost 4 grupe. Echipa portocalie, din care a facut parte si Razvan, a castigat cupele, clasanadu-se pe primul loc. Felicitari!

S-au dat si premii:cupe, sepci, tricouri, rucsacuri, mingi si chiar o bicicleta.

Gabi Szabo a fost si ea prezenta la eveniment si, in final, a declarat: "Faceti sport in primul rand pentru a fi sanatosi! Iar daca vreti sa faceti performanta, vedeti daca sunteti cu adevarat pasionati!"

P.S.: In poza din ziar (pe care l-am cumparat special pt acest articol) apar, pe langa Razvan, si Sergiu cu George :)) Voi pastra poza asta mult timp de acum incolo :)))

0 comentarii: