miercuri, 11 martie 2009

Leapsa umanitara!

Timp de 5 minute cat ascultati melodia ganditi-va cum ar fi daca ati sti ca mai aveti putin de trait. Ganditi-va ca astfel de persoane chiar exista si sunt chiar foarte multe. Insa nu va voi vorbi despre toti, ci despre EA.

EA s-a trezit intr-o dimineata si a aflat ca tumoarea de pe creier a recidivat. Ba chiar mai mult, s-a extins! Are doar 17 ani si isi traieste ultimele clipe din viata, dar nu oricum, ci pe patul unui spital.

Noi o putem ajuta, asa ca Miky ne anunta: "Duminica,15 martie,in Club Kristal se anunta mare eveniment:petrecere cu premii de 2000 de euro...ploaie de baloane...lasere...video proiectii...tombola surpriza...DJ RAK SI DJ`ul rezident...si un invitat surpriza.Pe langa distractia care ne este garantata de Sebi ,o parte din banii stransi din vanzarea biletelor vor merge spre aceasta fata."

Daca nu participati la eveniment, puteti face o donatie care, desigur, e binevenita.

P.S: Ganditi-va cat de bine va veti simti stiind ca ati ajutat un om sa se faca bine!

2 comentarii:

Calin.Crainic spunea...

ei, drace! epurare naturala. toti trebuie sa murim o data. shit happends, cum ar spune americanu'. maine pot fi eu, poimaine poti fi tu.

frisky spunea...

mai, daca tie nu-ti pasa de viata este strict problema ta si daca nu ai niciun pic de suflet sa ajuti pe cineva, este iarasi problema ta.
"toti trebuie sa murim odata"? una e sa mori la 60 de ani si alta e sa mori la 17. cand abia iti incepi viata, cand te gandesti ce ti-ar placea sa faci in viitor, sa-ti faci un rost .... si tu spui ca tot trebuie sa mori odata ...
daca ar fi dupa mine, ignorantii ca tine, ar trebui sa stea undeva izolati de lume, sa nu se bucure de nimic ...........