vineri, 1 august 2008

Friday Quote

"Pune-ti in gand sa ajungi in varf. E destul loc acolo. Sunt atat de putini cei care vor sa ajunga cei mai buni incat aproape te vei simti singur si fara concurenta" [Samuel Insull]

Interpretare:
Dupa parerea mea, asa e! Nimeni nu se chinuie sa ajunga cel mai bun, pentru ca fiecare crede despre el insusi ca e cel mai bun, chiar daca acest lucru, de cele mi multe ori, nu este adevarat.
Dar o sa ma opresc aici, pentru ca altfel voi ajunge, din nou, sa vorbesc despre "oameni".
Voi ce parere aveti?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Sau din contra, multi nu se cred deloc buni. Nu isi fixeaza o tinta atat de sus pentru ca le e teama ca nu vor ajunge acolo. Poate daca ar aspira la mai mult ar ajunge in varf :)

frisky spunea...

da ... ai dreptate!

Anonim spunea...

Pe varful"Omul"-obiectiv;am auzit ca acolo ploua cu bani!
HEEEEI,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

frisky spunea...

hmm ... tu ma minti :>
pe bune? :))
:* >:D< :X

M spunea...

da...deci eu sunt de acord cu snapto intradevar,multi se tem sa ajunga in varf sau nu considera ca sunt suficient d buni pt a atinge vf muntelui....si dak stam sa ne gandim..chiar daca de departe creasta muntelui pare un loc abrupt,periculos si de neatins,cei ce ajung constata ca terenul e sigur iar privelistea d la inaltime face toti banii( intelege cine vrea...)

Anonim spunea...

Mariposa sunt de acord cu tine.
Dar...pana in varful muntelui sunt poienite insorite pline de flori.
E posibil sa-ti placa si s-o consideri mai frumoasa decat "vf. muntelui".
E loc pentru toti in lumea asta mare!Poti excela intr-un domeniu si sa fii o nulitate in altul...

Anonim spunea...

Era o vorba: "Vei ajunge cel mai sus fara sa vrei". In general cam asa e daca iti propui sa ajungi undeva, nu vei ajunge si daca ti se pare ca vei reusi, deoarece drumul pe care il parcurgi este lin si lipsit de obstacole: gandeste-te ca acela nu va duce nicaieri. Parerea mea :-)

M spunea...

sa cititi alchimistul....vorbeste despre cum oamenii pe masura ce imbatranesc reusesc sa se departeze tot mai mult de la visul lor...